Webteksten

Home » Webteksten
webteksten

Wat zijn webteksten?

Webteksten zijn leesbaar voor zowel bezoeker als zoekmachine en uw website wordt meer onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten. Ze zijn informatief en pakkend zodat bezoekers eerder een respons geven. Met verbeterde webteksten speelt u in op de werkwijze van Google. De waardering van Google voor een website is bepalend voor de plaats in de zoekresultaten. Het belang van goede webteksten is hierbij van cruciaal belang.

Informatieve online teksten

Naast het herschrijven van teksten schrijven wij ook maandelijks informatieve teksten. Teksten hierbij gaan over een relevant onderwerp en in de tekst zijn relevante zoekwoorden verwerkt voor het betreffende onderwerp.

Hierdoor breidt u uw website of webshop uit met meer relevante teksten, meer informatie, een breder aanbod van verwerkte zoekwoorden en vindbaarheid. Daarnaast ziet de zoekmachine vaker wijzigingen en nieuwe inhoud met zoekwoorden wat bevorderend werkt voor de indexering van uw pagina’s. U bereikt hiermee meer bezoekers door het aanbieden van een informatief gedeelte met vindbaarheid hierop en meer potentiële verkoop bij een webshop door gerichte bezoekers.

online-teksten

Webteksten pakketten

WEBTEKSTEN START
€85
  • 1 tekst per maand
  • Perfect voor vindbaarheid in Google
  • Maximaal 600 woorden
  • Met afbeelding bij tekst
WEBTEKSTEN OPTIMAAL
Op aanvraag
  • 4 of meer teksten per maand
  • Perfect voor vindbaarheid in Google
  • Geen beperking aantal woorden
  • Met afbeeldingen
  • Technische realisatie

Informatie nodig?

Vast aanspreekpunt

Korte lijnen en snel schakelen met één vast aanspreekpunt.

Vragen?

Wil je advies of heb je vragen neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Wie zet de teksten op de website?

Indien de website door ons is gemaakt zullen wij voor u de teksten op de website plaatsen en zit dit bij de prijs inbegrepen. Wilt u de teksten door ons op uw website laten plaatsen en is de website niet door ons gebouwd, dan vragen wij een kleine maandelijkse meerprijs afhankelijk van hoe wij de website kunnen beheren.

Mag ik het onderwerp voor de tekst ook zelf bepalen?

Uiteraard is dit mogelijk. Als u dit maandelijks aan ons doorgeeft zullen wij teksten over het door u gestuurde onderwerp schrijven. Standaaard zullen wij naar eigen inzicht kijken wat interessant is voor uw website.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op