Website laten maken

Home » Website laten maken
website-laten-maken

Website laten bouwen?

Een nieuwe website nodig of nieuw design nodig? Omega Media helpt graag bij het maken van een mooie website, waarbij de focus ligt op het gebruiksgemak. Wij zorgen voor een eenvoudige navigatie in het design zoals gebruikers gewend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het logo altijd linksboven. Met deze vaste onderdelen op de te verwachten posities zullen gebruikers makkelijker en sneller vinden wat ze nodig hebben. Door hierop in te spelen creëren we niet alleen een mooie website, maar ook een optimaal rendement.

Website prijzen

EENVOUDIGE WEBSITE
€500
  • Responsive mobiel en tablet geschikt
  • Perfect voor vindbaarheid in Google
  • Design op basis van een template
  • Wordpress beheersysteem (CMS)
PROFESSIONELE WEBSITE
€1500
  • Ontwerp op maat
  • Responsive mobiel en tablet geschikt
  • Zoekmachine geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google
  • Inclusief tekstuele inrichting tot 5 pagina’s
  • Wordpress beheersysteem (CMS)

Informatie nodig?

Vast aanspreekpunt

Korte lijnen en snel schakelen met één vast aanspreekpunt.

Vragen?

Wil je advies of heb je vragen neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Hoe zit het met hosting?

Hosting wordt bij ons standaard gedaan door Exonet. Zijn staan voor hoge betrouwbaarheid, snelheid en altijd kunnen terugvallen op persoonlijke service. Prijzen beginnen vanaf €9,95 per maand.

Support na live?

Onze supportdesk zorgt ervoor dat je ook ná livegang van de website profiteert van onze kennis en kunde. Zien wij tussentijds iets wat beter of anders kan? Dan nemen wij contact met je op. Zo ben je altijd verzekerd van de beste support.

Wat is de oplevertijd?

De oplevertijd ligt over het algemeen tussen 1 tot 3 weken en is afhankelijk van het website pakket dat u gekozen heeft.

Schrijven jullie ook teksten?

Zeker, wij hebben ervaren tekstschrijvers welke webteksten schrijven die overtuigen en voor iedereen te begrijpen zijn. Prijzen zijn hierbij afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s.

Kan ik alles laten doen, zodat ik geen omkijk meer heb?

Wij kunnen voor u het beheren en inrichten van de website volledig uit uw handen nemen. Hierbij leveren wij uw website kant-en-klaar op met ingevulde teksten. Al mogelijk bij een professionele websitepakket.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op