Webshop Den Bosch

Home » Webshop Den Bosch

Webshop Den Bosch

Ook voor het bouwen van een webshop kunt u terecht bij Omega Media. De twee meest gebruikte systemen voor webshops zijn WordPress en Magento. Wilt u een website in combinatie met een webshop met een beperkt aantal producten, dan raden wij WordPress aan. Wilt u een webshop met groeimogelijkheden en een grote hoeveelheid aan producten dan adviseren wij Magento. Met beide systemen heeft Omega Media ruime ervaring.

webshop-den-bosch
webshop-magento

Webshop Den Bosch: bouwen

We beginnen met het inventariseren van de wensen en gaan daarna over tot het ontwerpen van de verschillende pagina’s die nodig zijn voor het gebruik van een webshop. Zodra er een goedkeuring is over de homepagina, de categoriepagina en de detailpagina zetten we deze pagina’s om in een geheel eigen template voor WordPress of Magento. We maken dus geen gebruik van bestaande (gratis) templates die beschikbaar zijn. Alles precies volgens de wensen van de klant.

Afhankelijk van de grootte van de webwinkel kunnen we binnen enkele weken tot twee maanden na aanvang van het project over gaan tot het opleveren.

Webshop hoog in Google

Iedereen kan een webshop beginnen, maar op het moment dat u niet gevonden wordt in de zoekmachine krijgt u minimale bezoekers en dus ook geen optimale verkopen. Een goede URL structuur met de juist gebruikte zoekwoorden is van belang om zo goed mogelijk in Google gevonden te worden. Dit kan met zowel Magento als WordPress. Dit zijn slechts enkele tips die wij voor u hebben. We hebben al veel webshops gebouwd, maar ook onderhouden en het merendeel daarvan voorzien van de nodige online marketing. Meer weten? Bel ons voor een afspraak!

magento-hoog-in-google

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Omega Media voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.