Zoekmachine Adverteren

Home » Online Marketing » Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om met relevante zoektermen boven of naast de normale zoekresultaten van een zoekmachine naar voren te komen. Zoekmachine adverteren kan worden ingezet om uw online rendement te verhogen in de vorm van leads of verkopen. Er worden hierdoor meer potentiële klanten bereikt met uw advertentie.

Bij de zoekmachine Google heet betaald adverteren Adwords. Het zogenaamde “inhoudsnetwerk”. De advertenties worden door Google aangeduid met “gesponsorde tekstkoppelingen”. Een belangrijk kenmerk van adverteren in zoekmachines is dat verrekening geschiedt op basis van het aantal gerealiseerde kliks.

zoekmachine-adverteren
google-adwords

Google Adwords

Zoekmachine adverteren is een heel dynamisch proces dat in sommige gevallen zeer intensieve bijsturing vereist. Aan de hand van uw doelstellingen en budget ontwikkelen wij een passende campagne voor u.
Een campagne bestaat uit zoekwoorden en bijpassende advertentieteksten. Bij zoekmachine adverteren verschijnt uw advertentie in de zoekmachine bij een relevante zoekopdracht.

Wij bezorgen u zoveel mogelijk kwalitatieve klikken op uw advertentie als mogelijk. Wij zetten uw campagne op vanaf de opzet tot aan het dagelijks onderhoud.
Het kan zijn dat u al werkt met Google AdWords, maar wilt weten of er meer uit te halen valt. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen om uw campagne te optimaliseren.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Omega Media voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.