Website analyse

Home » Online Marketing » Website analyse

Website analyse

Website analyse is het meten, analyseren en reageren op website statistieken en trends. Het doel daarvan is het inzicht in het gedrag van bezoekers te verhogen om zo het online resultaat van uw website te verbeteren. Daarnaast bieden wij u mogelijkheden voor de juiste aanpak in combinatie met zoekmachine optimalisatie.

Wij onderzoeken in hoeverre hetgeen een bezoeker verwacht ook door uw website wordt waargemaakt. De vormgeving, schrijfstijl en opmaak van de verschillende website pagina’s spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij het analyseren van een website wordt gekeken naar een aantal technische criteria, waarbij aangegeven wordt of de website volgens de normale standaarden zijn opgebouwd en goed kunnen worden gevonden door de zoekmachines.

Naar aanleiding van de analyse krijgt u een passend advies van ons over de mogelijkheden die wij u verder kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek voor een website analyse? Neem contact met ons op door te bellen naar 0412 85 36 91 of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

website-analyse

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Omega Media voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.