Online Adverteren

Home » Online Marketing » Online Adverteren

Online adverteren

Online adverteren is adverteren op internet met bijvoorbeeld uw advertentie op een bepaalde website. Doelgericht online adverteren neemt effectief veel werk in beslag. U kunt met online adverteren op verschillende manieren uw doelgroep bereiken.

Niet alleen naamsbekendheid, branding en online klanten werven is het resultaat, maar u kunt ook online advertenties inzetten voor werving & selectie, productintroducties, incidentenmanagement en PR.
Het is van belang om de internet advertenties goed op te zetten om klanten op de juiste wijze te segmenteren. Advertenties kunt u inkopen van banners, skyscrapers, pop-ups/unders, rectangles, buttons tot microsites.

Wij kopen voor u advertentieruimte in dat past bij uw doelgroep. U kunt zelf aangeven met welk formaat u wilt adverteren en voor welke periode, ook kunnen wij dit voor u bepalen. Wij zetten voor u uw complete online reclamecampagne op.

Naast dit bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de advertentieruimte in ons eigen netwerk met kwalitatief hoogwaardige sites.

online-adverteren

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Omega Media voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.