Online Marketing

Home » Online Marketing

Online marketing

Online marketing of internet marketing is hetzelfde als gewone marketing alleen dan via het internet. Met online marketing kunnen verschillende doelen worden bereikt zoals naamsbekendheid of klantenloyaliteit, meer bezoekers of het realiseren van verkopen.

Er zijn vele kanalen inzetbaar zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), het beheren van Adwords campagnes (SEA), social marketing (Facebook, Twitter, Linkedin, etc), e-mailmarketing, het maken van reclamebanners, referralmarketing, virale marketing, affiliate marketing, weblogmarketing, interactieve marketing en meer. Wij onderzoeken welke promotiekanalen in uw branche het meest effectief zijn voor het meest optimale resultaat.

online-marketing
online-media

Online media

Doordat wij vele eigen concepten en hoogwaardige kwalitatieve sites hebben kunnen wij voor onszelf en klanten sites goed in de markt zetten voor optimale vindbaarheid. De meeste
mediabureaus hebben geen eigen marketingmogelijkheden / eigen sites en kopen links in bij andere partijen zoals bij ons. Ook hiermee kunnen wij laten zien dat wij niet alleen klantresultaten hebben behaalt, maar ook resultaten voor onszelf met onze eigen concepten en sites. Naast dit hebben wij ook een groot netwerk opgebouwd van partnersites (doordat zij ons benaderen).

ONLINE MARKETING DIENSTEN

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Omega Media voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.